2010 - Diskografie:
"Atmosfere pa kufi"
2009 - Diskografie:
"The best of Malësori ll"
2007 - Diskografie:
"The best of Malësori"
2006 - Diskografie:
"Kollazhi"Qaj për ditën"
2005 - Diskografie:
"Fjalë e vetëm fjalë"
2003 - Diskografie:
"Kthehuni"
2000 - Diskografie:
"M'ke lënë kot"
1998 - Diskografie:
"Veç për ty"
17.07.1977 - Geboren:
Malësor Prënkoçaj wird in Titograd, Jugoslawien geboren. Malësor Prënkoçaj ist ein albanischer Sänger aus Montenegro. Sein Künstlername ist Malësori, was Hochländer bedeutet.

"Malësor Prënkoçaj" in den Nachrichten